De tijd waarin een particulier - of ondernemersrisico enkel en alleen werd afgedekt door het aanbieden van een verzekering bestaat al lang niet meer. Als familiebedrijf maakte Plesman & Partners geleidelijk een verandering door van verzekeringsadviseur naar een financieel-economisch risicobeheerder met juridische specialisaties in Hypotheken, Pensioenen, Gezondheid, Bedrijfsverzekeringen en Personeelsverzekeringen.

De laatste jaren zien we dat overheden zich meer en meer terugtrekken. Technische en economische ontwikkelingen volgen elkaar in razendsnel tempo op. Deze ontwikkelingen vragen om een snelle, alerte en bekwame reactie van onderneming en individu. Nieuwe risico's zorgen namelijk voor een gevaar van de continu´teit van Uw zakelijke - Ún persoonlijke belangen.

Wij hebben een gedegen werkwijze waarin wordt geadviseerd acceptabele risico's door preventie, financiering of reservering zelf te dragen en/of een deel ervan op een andere wijze af te dekken, bijvoorbeeld door het sluiten van een verzekeringspolis of het aangaan van een financiering.

Uw visie en de realisering van uw doelstellingen spelen een zeer belangrijke rol. Wij zijn onafhankelijk en zoeken voor u graag naar de beste mogelijkheden in de markt. Wij hebben getracht de opzet van de website zo eenvoudig mogelijk te maken, waarbij mogelijk u zelf de nodige berekeningen kan maken. Wij maken hierbij een onderscheid in de sectoren:Particulieren en Bedrijven

Graag komen wij met u in contact. Bel (070-3856108 of 010-5120323) of vul ons contactformulier in.

Met vriendelijke groet,
 
 

 
 
  Mr. A.J. van Garderen