Hypotheken

Als er ÚÚn voorziening is die precies op uw situatie afgestemd moet zijn, dan is het wel uw hypotheek. Met een hypotheek gaat u namelijk een langdurige financiŰle verplichting aan. Het is dus belangrijk dat u een hypotheek afsluit die goed past bij uw specifieke wensen en mogelijkheden. Zowel nu als in de toekomst.

Het zoeken naar een huis en de gepaste financiering begint altijd met de vraag hoeveel iemand kan en wil financieren. Hiervoor kunt u terecht op onze maximale hypotheekcalculator. Verder zijn vragen als hoe u de lening wilt aflossen en hoe flexibel uw hypotheek moet zijn van groot belang. Bij ons vindt U alle hypotheken op een rijtje. Informatie over onder andere de aflossingsvrije hypotheek, annu´teitenhypotheek, beleggingshypotheek, lineaire hypotheek, levenhypotheek, spaarhypotheek, buitenland hypotheek en een tweede hypotheek. Tijdens een adviesgesprek maken wij aan de hand van zulke vragen een grondige analyse van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Vervolgens selecteren wij een hypotheek die helemaal bij u past. en natuurlijk stellen wij een bijbehorend verzekeringspakket voor uw woning samen.

Bereken uw maximale hypotheek, of neem contact met ons op voor het berekenen van uw maandlasten om uw ideale hypotheek te vinden. U kunt bij ons direct een hypotheek offerte aanvragen bij verschillende instellingen. Klik op het aanvraagformulier of contactformulier om met ons in contact te komen.