Analyse verzekeringsportefeuille

  Bij de analyse van uw risico's en uw verzekeringsportefeuille is het van belang dat eventuele verzekeringen goed op elkaar worden afgestemd. Uiteraard zijn voorwaarden en premies van groot belang.  

 

Auto verzekeringen tot 80% no-claim

Autoverzekeringen kenmerken zich door grote premieverschillen. Als u met uw vervoermiddel tegen een scherpe premie en goed verzekerd de weg op wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor uw auto, motor of bromfiets hebben we complete verzekeringen met uitgebreide dekkingen. Met behulp van onze geavanceerde automatiseringssystemen regelt Plesman & Partners uw verzekering op maat tegen voor U de meest gunstige voorwaarden en voordeligste premies.

 

    

  Pakket- of Combinatie verzekering

U wilt Uzelf en uw bezittingen goed verzekeren. U wenst echter op uw wensen aangepaste eigen risico of voorwaarden. Indien u geen schade heeft wenst U dat de premie-terug-regeling in werking treedt.

 • Woonhuisverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Ongevallenverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Doorlopende reisverzekering
 •  

    Zorg- en inkomensverzekeringen

  Heeft u geen idee hoe U tegen ziektekosten of arbeidsongeschiktheid verzekerd zou moeten zijn? Aan de hand van Uw persoonlijke situatie adviseren wij U over de oplossingen die het beste bij u passen. Plesman & Partners richt zich met zijn advisering op het gebied van zorg- en inkomensverzekeringen zowel op de zelfstandige ondernemer als de particuliere werknemer.
  Voor beide groepen bekijken wij een ruim assortiment aan keuzemogelijkheden, zodat de verzekeringen precies op maat kunnen worden gemaakt. Wij zoeken scherpe premies voor hen die zelden ziek zijn of geen kinderen hebben. Voor anderen zoeken wij weer uitgebreide dekkingen, waar het gehele gezin op kan terugvallen.