Personal Benefits

Personal Benefits zijn tertiaire arbeidsvoorwaarden, die u uw mensen aanbiedt, maar waarvan ze de kosten zelf helemaal dragen. Producten tegen scherpe prijzen en gunstige condities, dankzij grootschalige inkoop. Particuliere verzekeringen en voorzieningen zoals collectieve hypotheekarrangementen, beleggingen en spaarregelingen die op maat worden aangeboden. Een pakketpolis die u uw personeel kan aanbieden kent, naast een collectiviteitskorting van 10%, een unieke pakketkorting die kan oplopen tot maar liefst 15%. In totaal dus 25% korting op een toch al scherp tarief! De polis is samengesteld door toonaangevende Nederlandse verzekeraars en kent onder andere een kosteloze maandbetalingsregeling. Wij zijn graag bereid u in een persoonlijk gesprek hier meer over te vertellen.

U als werkgever (meer dan 25 werknemers) regelt dat uw werknemers via uw bedrijf ‘collectief’ hun particuliere verzekeringen kunnen sluiten. Dat betekent gunstige premies en uitstekende voorwaarden voor de particuliere verzekeringen zoals bijvoorbeeld de:

* Autoverzekering
* Woonhuisverzekering
* Rechtsbijstandsverzekering
* Reisverzekering etc..

De voorlichting, de administratie en ondersteuning, ook bij schade, zijn voor onze rekening. Van u als werkgever vragen wij een handtekening en gegevens van uw werknemers.

Het blijft iets unieks: U heeft uw medewerkers iets moois te bieden, terwijl u nauwelijks kosten maakt. Neem met ons contact op voor verdere uitleg over de mogelijkheden.