Auto en wagenpark

Een groot deel van onze portefeuille bestaat uit auto- en wagenparkverzekeringen. Wij hebben daarom een zeer uitgebreide kennis, op basis waarop wij u op maat kunnen adviseren met betrekking tot : premies, eigen risico’s, vereiste beveiliging, nieuwwaarderegeling, hulpverlening in binnen- en buitenland en de afhandeling van schades. Wij maken daarbij natuurlijk ook gebruik van gespecialiseerde software met als resultaat een goed onderbouwd advies.

Zelf kunt u ook gebruik maken van onze online rekentool.

Plesman heeft goede contacten met gespecialiseerde auto- en transportverzekeraars, zowel voor wagenparken als individuele vrachtauto’s.

Bestaat uw wagenpark uit tien of meer voertuigen dan is het mogelijk wagenparkkorting te verkrijgen. Wij nemen met u graag de huidige samenstelling van het wagenpark door en bekijken tezamen met u graag de mogelijkheden. Een goede schadelastbeheersing door middel van het nemen van preventieve maatregelen zorgt voor gunstiger premies. Vervoer van eigen goederen, nationaal en/of internationaal opererend, expeditie en andere factoren zijn mede van belang voor het bepalen van de premie en voor het gekozen risico Op basis van onze uitgebreide analyse doen wij u, geheel vrijblijvend, een voorstel op maat. Daarbij houden wij er rekening mee dat het niet altijd wenselijk is uw gehele wagenpark in één contract of bij één aanbieder onder te brengen. Wist u dat, als u een zakelijk wagenpark heeft, er ook extra kortingen mogelijk zijn voor de auto’s van de personeelsleden.

Mocht u overwegen om te gaan leasen dan is het wellicht te adviseren om de verzekeringen buiten de lease te houden. Met name in de autoleasing branche is scherp calculeren namelijk een belangrijke factor.

Mocht u reeds een collectieve verzekering hebben lopen dan kijken wij graag voor u naar betere mogelijkheden. Wat daarbij onmisbaar is zijn de schadestatistieken van uw huidige verzekeraar. Als u die heeft gaan wij graag voor u aan de slag.