Hoe laat u geld groeien


Bomen met gouden appeltjes bestaan niet. Of wel? Als u nu iets van uw inkomen kunt missen, zijn er veel manieren om de toekomst zonnig te gemoet te kunnen zien!

Veel Nederlanders sparen. Ze bouwen vermogen op voor een bepaald doel. Bijvoorbeeld voor hun hypotheek, de studie van de kinderen, onvoorziene uitgaven, hun pensioen of oude dag of gewoon als appeltje voor de dorst.
Ook beleggen is een optie. Maar niet iedereen weet hoe het precies werkt. Mensen vragen zich af of ze wel voldoende weten van beleggen, en of ze genoeg tijd hebben om zelf de koersen bij te houden.

Hoewel we niet volledig kunnen zijn, bieden wij u hier informatie, die u kan helpen zelf een keuze te maken. Misschien is beleggen ook voor u wel een aantrekkelijk alternatief? En natuurlijk helpen we u graag verder, bijvoorbeeld met een vrijblijvend adviesgesprek. Dan gaan we dieper op uw persoonlijke situatie in. Want het gaat er tenslotte om, wat voor u de beste keuze is.

Hoe vermogen opbouwen
Heeft u een bepaald doel in gedachten waarvoor u uw geld wilt laten groeien? Pensioen, zeilboot of allebei? Kies de weg die het best bij uw mogelijkheden, maar ook het best bij uw doel past.

Sparen
Sparen is een veilige en flexibele manier van vermogensopbouw. Bijvoorbeeld via een spaarrekening, of met een deposito.

Bancair beleggen
Vrijheid blijheid! Wat u inlegt is en blijft uw eigen geld, u kunt uw beleggingen te allen tijde weer verkopen. Uw eindbedrag is niet gegarandeerd, maar zou natuurlijk op de langere termijn uw verwachtingen kunnen overtreffen. Kiest u voor Beleggen met Gemak of geeft u de voorkeur aan Zelf Beleggen?

Verzekerd beleggen
Met verzekerd beleggen bouwt u aan uw financiŽle toekomst. Een deel van uw inleg wordt gebruikt om een bepaald risico af te dekken. De rest wordt belegd in beleggingsfondsen, die zijn gekoppeld aan die verzekeringen, om in een vooraf vastgesteld aantal jaren vermogen op te bouwen. U hebt doorgaans de vrije keuze uit een rijke schakering van fondsen. Ook hier geldt dat voor deze vorm van beleggen de eindwaarde niet vast staat.